Atina'e tulaga o oloa gaosi paipa u'amea a Saina: felauaiga paipa o loʻo i ai le tele o le taumafaina gafatia

O oloa paipa uamea e faasino i oloa e fesoʻotai i ai e faia i paipa uʻamea, lea e masani ona faʻaaogaina i masini faufale, fanua faʻatau (scaffolding).paipa uamea, sapalai vai, paipa o le ea, paipa puipui afi), suauu ma kesi (paipa paipa suauu, paipa paipa), fausaga uamea(ipu uamea), eletise (fausaga paipa uamea carbon), taavale ma afi (sa'o paipa u'amea seamless) ma isi alamanuia, ma e taua tele ituaiga uamea.

1. Malosiaga fausia paipa ma fale fa'atau fanua avea ma malosiaga autu e fa'aola ai le taumafaina o oloa paipa uamea

paipa u'amea lamolemole
paipa u'amea lamolemole-1
paipa u'amea lamolemole-2

I le Taiala Manatu o le 13th Lima-Tausaga Fuafuaga mo le Atinaʻeina o le Pipa Uamea Alamanuia faʻasalalau e le setete, masini faufale, fanua faʻatau, auina atu i fafo ma suauu ma kesi o le autu autu i lalo o talosaga fanua o oloa paipa uʻamea i Saina, faʻamaumauga mo. 15%, 12.22%, 11.11% ma le 10%.

O le taulaga ma le "koale i le kesi" na fesoasoani i le faʻatupulaia o le maketi o kesi nofomau.Ua vaevaeina fo'i le kesi i le kesi, kasa liquefied ma le kesi fa'alenatura, lea e masani ona feavea'i le kasa masani e ala i paipa.I le taimi nei, o taulaga laiti ma feololo a Saina, o loʻo faʻaogaina le koale e avea ma punaʻoa autu, o loʻo i ai se avanoa tele e sui ai.Faatasi ai ma le faalauiloaina ma le lagolagoina o le "koale i le kesi" faiga faavae, o le fua o le maketi o le kesi masani a Saina ua faatupulaia pea, ma o le faagasologa o le faatelevaveina o taulaga ua faatelevaveina, ma o le a faaauau pea ona siitia le fua o le maketi o le kesi fale.

O le mea lea, i le tulaga o le faatelevaveina o le taulaga, o le a faʻatupulaʻia le faʻaogaina o le kasa masani a Saina, faʻateleina le faʻatupulaia vave o le fua o le laina paipa kesi, ma faʻateleina ai le manaʻoga o le gaosiga o oloa paipa.E tusa ai ma faʻamaumauga, o le maila o paipa kesi masani i Saina o le a oʻo atu i le 83400 kilomita i le 2020, i luga ole 3% i lea tausaga ma lea tausaga, ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le 85500 kilomita i le 2021.

E le gata i lea, e tusa ai ma le Fuafuaga Lona sefulufa o le Lima Tausaga, o le toe fausia ma le fausiaina o paipa e tatau ona avea o se galuega tetele taua i lona vaitaimi;O le fa'atonuga o faiga fa'avae o le "fa'atelevaveina le matua ma le fa'afouina o paipa i le taulaga" na fa'amatalaina i totonu o le pepa o le fonotaga, lea na aofia ai le "moderate advance infrastructure investment".E mafai ona vaʻaia o le faʻanatinati o le faʻaleleia o paipa kesi i Saina ua faʻateleina, ma aumaia ai le tele o avanoa mo le gaosiga o paipa paipa.

2. O lealamanuia felauaiga paipao lo'o i ai le tele o le fa'aaogaina o oloa paipa uamea

paipa u'amea lamolemole-3
paipa u'amea lamolemole-4
paipa u'amea lamolemole-5

E tusa ai ma le "Suʻesuʻega i luga o le Atinaʻeina o Atinaʻe o Saina's Steel Pipe Products Industry ma le Future Investment Forecast Report (2022-2029)" na tuʻuina mai e le Guanyan Report, i le taimi nei, o le itu i sasaʻe ma sisifo o le malosi o Saina e le tutusa le tufatufaina, ma le felauaiga o paipa. ei ai se avanoa sili i felauaiga malosi mamao.E tusa ai ma faʻamatalaga, i le 2020, o le aofaʻi o maila fou o le suauʻu ma le kesi paipa fou i Saina e tusa ma le 5081 kilomita, e aofia ai le tusa ma le 4984 kilomita o paipa kasa fou fou, 97 kilomita o paipa suauu fou fou, ma leai. paipa suauu oloa fou.E le gata i lea, o le aofaʻi o maila o suauʻu tetele ma paipa kesi e faʻaauau pe amata i le 2020 ma maeʻa i le 2021 ma mulimuli ane faʻamoemoe e 4278 kilomita, e aofia ai le 3050 kilomita o le kesi masani, 501 kilomita o le suauu mama ma le 727 kilomita o le suauu mama. paipa.E mafai ona iloa o le felauaiga o paipa a Saina o loʻo i ai le tele o le faʻaaogaina o oloa paipa.


Taimi meli: Feb-18-2023